Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


juadah berbuka
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
juadah berbuka



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 9-Nov-2005 00:00
buka puasa ex cosmo student
sorry geng lambat upload la gambar2 ko orang masa buka posa ari tu kat kedai wak ....ni lepas raya baru aku upload maklum la baru masuk ofis jangan mare ..corum tak ramai tapi tetap berjalan lancar tapi walau fery n iwan n man dtg lambat siap celebrate besday iwan skali anyway selamat hari raya maaf zahir batin to u all

senang2 dtg umah la leh tengok awek sebelah umah aku tuhhiihi :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016